Сьогодні будь-яке підприємство повинно мати архів, у якому зберігається документація.

Згідно з чинним законодавством України, якщо у вас немає можливості утримувати архів, ви можете звернутися до компанії, яка займається наданням таких послуг. Приватний архів у м. Харків «ТОВ “Архіваріус - XXI століття” займається наданням послуг зі зберігання, систематизації, опису та ліквідації документації.

Послуги архівного зберігання

Наші фахівці допоможуть вам упорядкувати архів, розвантажити офісний простір.

Зберігання паперів у не офісі має безліч переваг, головна з яких мінімізація ризику витоку інформації через обмеження доступу до неї сторонніх осіб.

Утримання архіву за межами офісного приміщення допоможе заощадити до 30% простору. Ми надаємо широкий спектр послуг:

  • експертна оцінка цінності паперів;
  • консультація професійного архівіста;
  • відбір документації у яких закінчився термін придатності;
  • опис справ з особового складу;
  • номенклатура;
  • палітурка документів;
  • знищення паперів;
  • управління документацією;
  • зберігання документів та ін.

Ми пропонуємо послуги архівного зберігання в м. Харків на паперових та електронних носіях для підприємств з різною формою власності. Усі роботи проводимо відповідно до відповідно до чинного архівного законодавства України.

Вартість залежить від обсягу паперів, які потрібно опрацювати та впорядкувати, обговорюється в індивідуальному порядку. Консультації проводяться безкоштовно, ми відповімо на всі ваші запитання, допоможемо розібратися з архівними справами. У результаті наших дій усі документи будуть упорядковані, ми подбаємо про їхнє збереження і цілісності, за потреби оцифруємо та надамо швидкий доступ.

Порядок проведення архівних послуг

Перш ніж приступити до роботи, наші фахівці узгоджують усі деталі, що стосуються вашого підприємства. Склавши список робіт, ми укладаємо договір і приступаємо до виконання. Архівісти ТОВ «Архіваріус - XXI століття» мають великий досвід роботи, тому всі етапи проходять швидко. Далі по завершенню надання послуг складається акт, і видається замовнику.

Якщо вам потрібні архівні послуги м. Харків, зв'яжіться з нами за вказаною адресою. Харків, зв'яжіться з нами за вказаним номером телефону. Ми призначимо зустріч, відповімо на всі запитання. Гарантуємо індивідуальний підхід до кожного замовника, нерозголошення особистих даних.